A12 FietsChallenge: stap op de fiets en steun Leergeld Liemers-Doesburg

niet van toepassing

Vanaf 20 maart 2024 start A12 Slim Reizen weer met de FietsChallenge Liemers & Arnhem. Spring op de fiets en geef jezelf een frisse start! Doe mee en werk aan je gezondheid, bespaar op brandstofkosten, maak kans op prijzen, ondersteun een goed doel en versla de files. Steeds meer mensen uit jouw regio doen mee, jij ook?

Direct aanmelden voor de FietsChallenge

Steun het goede doel: elke kilometer telt

Met elke rit van of naar de Liemers en het centrum en oosten van Arnhem spaar je punten. Hoe meer kilometers je fietst, hoe meer punten je scoort. Een gratis fietsapp houdt precies bij welke afstand je hebt afgelegd. Bekijk het actiegebied op de pagina spelregels. Begint of eindigt jouw fietstocht in het actiegebied? Dan telt jouw reis helemaal mee voor de FietsChallenge, ook als jouw rit deels buiten het actiegebied valt! Jouw punten kun je doneren aan een goed doel in De Liemers of Arnhem. Zij ontvangen hier een geldbedrag voor.

Stap op de fiets en win!

Ga de uitdaging aan met jezelf en met andere deelnemers. Wie maakt de meeste meters voor het goede doel? Door tijdens de spits te fietsen en met persoonlijke challenges kun je extra punten verdienen. Ook maak je iedere maand kans op een van de 5 cadeaubonnen van €25,-.

Meld je aan

Je kunt elk moment gratis starten tussen 20 maart en 19 juni 2024 en zo veel ritten maken als je wil.

  • Registreer je op je op de aanmeldpagina.
  • Download de FietsChallenge-app (Toogethr Cycles) in de Playstore (Android) of Appstore (Apple iOs).
  • Stap op de fiets en registreer je ritten.
  • Verdien punten, steun goede doelen en win prijzen!