Hoe dient u een aanvraag in?

niet van toepassing

Voor een aanvraag, kunt u als ouder of verzorger via het aanvraagformulier op onze website contact opnemen met Leergeld Liemers-Doesburg.

Wat gebeurt er met uw aanvraag?


 1. Huisbezoek

  Een contactpersoon van Leergeld Liemers-Doesburg belt u om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Dit gesprek doen we het liefst bij u thuis.
  De contactpersoon neemt uw aanvraag volledig met u door; wat voor inkomsten heeft u, heeft u ook spaargeld en voor welke kosten heeft u hulp nodig. Het gaat verder om praktische informatie als: naar welke school, club of instelling gaat uw kind, vanaf wanneer en voor welke periode?
 2. Inventarisatie mogelijke voorzieningen

  De contactpersoon bekijkt eerst met u of er andere potjes zijn waarmee u geholpen zou kunnen worden. Als dit zo is, zal de contactpersoon van Leergeld Liemers-Doesburg u uitleggen waar u moet zijn.
  Als er geen ander potje is en u voldoet aan onze voorwaarden, dan neemt Leergeld Liemers-Doesburg uw aanvraag in behandeling.
 3. Beslissing

  De algemeen coördinator en/of bestuur beslist uiteindelijk of uw aanvraag wordt toegekend. U ontvangt de beslissing schriftelijk (via e-mail).